Δοκιμάσαμε το IceRoll και αυτή είναι η γνώμη μας

Εδώ και καιρό κάνω scroll σε facebook, instagram και youtube και συνεχώς πέφτω πάνω στο διάσημο πλέον rolled ice cream. Μια νέα μόδα η οποία μάλλον αρέσει πολύ και παρουσιάζει το παγωτό διαφορετικά απ’ ότι το ξέρουμε.

Όσο για την ιστορία, το rolled ice cream έγινε γνωστό το 2009 στην Ταϊλάνδη και το 2015 πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες απ’ όπου και έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Εμείς το δοκιμάσαμε σε ένα κατάστημα IceRoll στη Λάρισα για να έχουμε μια άποψη για τη νέα μόδα που έχει έρθει και στη χώρα μας.

Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη. Επιλέγεις ανάμεσα σε 3 διαφορετικές ποικιλίες γάλακτος (βανίλια, σοκολάτα, καρύδα) και από εκεί και πέρα μπορείς να προσθέσεις υλικά μέσα από μια μεγάλη ποικιλία όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, καραμέλα και άλλα.

Αμέσως μετά, οι άνθρωποι του καταστήματος βάζουν το γάλα που έχεις επιλέξει και τα υλικά πάνω σε μια παγωμένη επιφάνεια που θα δημιουργήσει το παγωτό σου. Τα ανακατεύουν όλα μαζί και δημιουργούν το rolled ice cream.

Η τιμή για μια μερίδα 2 ατόμων είναι 5,20€, όμως κυμαίνεται ανάλογα με τα υλικά που ο καθένας θα επιλέξει. Επίσης υπάρχουν έτοιμοι συνδυασμοί που μπορείς να επιλέξεις. Η τιμή είναι καλή αν σκεφτείς πως το παγωτό γίνεται εκείνη την ώρα, μπροστά στα μάτια σου και επιλέγεις εσύ ποια θα είναι η γεύση του παγωτού.

Το Rolled Ice Cream είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις ως κάτι διαφορετικό, δεν παύει όμως να είναι το παγωτό που όλοι ξέρουμε.

Αφήστε μια απάντηση