Φτιάχνοντας τα πιο περιέργα μπισκότα!

Ποια είναι τα πιο περίεργα μπισκότα που έχετε δει ποτέ; Μάλλον αυτά που θα δείτε σήμερα! Πρόσφατα είδα αυτή τη συνταγή και έπρεπε οπωσδήποτε να τη δοκιμάσω. 

Τι περίεργο έχουν αυτά τα μπισκότα; Η εμφάνισή τους! Αυτά τα μπισκότα έχουν σχηματίσει ένα περίεργο, κυκλικό και ζαρωμένο σχήμα. Η ζύμη τους είναι όπως κάθε ζύμη για μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι νόστιμα. Όμως, Η Κρίστι Κάρλσον αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Βάζει τα μπισκότα στην κατάψυξη λίγο πριν τα ψήσει και κατά τη διάρκεια του ψησίματος χτυπάει το ταψί στο φούρνο κάθε 2 λεπτά.

Ναι, καλά ακούσατε! Τα μπισκότα αρχικά ψήνονται τα πρώτα 10 λεπτά κανονικά, όταν όμως ξεκινούν να παίρνουν χρώμα στις άκρες τότε ξεκινάει το χτύπημα. Κάθε 2 λεπτά ανοίγει το φούρνο, χτυπάει το ταψί μια φορά και ξανακλείνει. Έτσι σχηματίζεται αυτό το περίεργο σχήμα.

Τα μπισκότα της Κρίστι

Εμείς προσπαθήσαμε να φτιάξουμε αυτά τα μπισκότα και κάναμε ένα βίντεο που θα ανέβει σύντομα! Βέβαια δεν θα πετύχαμε ακριβώς όπως η Κρίστι, αλλά είμασταν κοντά στο να τα πετύχουμε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι γευστικά ήταν απίστευτα. Νομίζω κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας. Είναι τραγανά εξωτερικά και πολύ μαλακά στο κέντρο!

Τα δικά μας μπισκότα!

Μπορείτε να δείτε εδώ την πρωτότυπη συνταγή.

Αφήστε μια απάντηση