Δοκιμάζοντας τα Energy Bowls στο Join Juice Bars

Πηγαίνω συχνά στο Join Juice Bar στη Θεσσαλονίκη γιατί βρίσκω το concept του καταστήματος να είναι πολύ μπροστά για τα ελληνικά δεδομένα. Μάλιστα, το μόνο κατάστημα που έχει πετύχει να φέρει τον όρο «healthy» στη Θεσσαλονίκη, ίσως και στην Ελλάδα.

Ας το αναλύσουμε λίγο. Δεν έχω πληρωθεί από το κατάστημα για να γράψω αυτό το άρθρο, ούτε παίρνω κάτι δωρεάν. Όμως είναι ένα κατάστημα το οποίο εξελίχθηκε στη Θεσσαλονίκη και υπάρχει λόγος γι’αυτό.

Το Join ξεκίνησε με ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και τώρα μετράει 3 στην πόλη και ένα στην Αθήνα. Με το που μπεις μέσα, τα παιδιά που δουλεύουν εκεί σε υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο, έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν.

Κοιτώντας τον κατάλογο, θα βρεις μια ποικιλία από χυμούς, smoothies, σάντουιτς, σαλάτες και energy bowls -για τα οποία θα συζητήσουμε σήμερα- και πολλά άλλα.

Όλα τα υλικά είναι φρέσκα και θα το καταλάβεις από τη στιγμή που θα δοκιμάσεις κάτι από τον κατάλογό τους. Επομένως, ας μιλήσουμε για τα energy bowls.

Υπάρχουν 6 διαφορετικά είδη bowl στο μενού. Όλα έχουν ως βάση το γάλα, τα φρούτα και τη granola. Εγώ δοκίμασα 2 από αυτά, το berry και το oreo bomb. Και τα δυο φτιάχονται εκείνη την ώρα -τίποτα δεν είναι προφτιαγμένο- και αυτό είναι πολύ θετικό. Τα φρούτα ήταν εντελώς φρέσκα, η granola πολύ γευστική και ακόμη και η παρουσίαση στο μικρό μπολάκι ήταν προσεγμένη.

Τέλος, οι τιμές. Δεν μπορώ να πω πως είναι ένα φθηνό κατάστημα. Το berry είναι στα 3,5€ ενώ το oreo bomb στα 4,5€. Όμως, αν σκεφτείς ότι οι πρώτες ύλες είναι όχι μόνο εντελώς φρέσκες αλλά ποιοτικές και προσεγμένες, τότε αυτό που τρως αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση